Hey topper succesvolle ondernemer leuk dat je er bent!

Een website laten maken kan bij meerdere aanbieders. De redenen om voor ons te kiezen? Wij maken betaalbare websites met een eigen identiteit voor bedrijven en organisaties. Jouw website wordt meer dan een online visitekaartje. Wij bouwen voor jou een website die bezoekers trekt en van deze bezoekers klanten maakt.

Wij zorgen dat jou bedrijf online schittert.

Laat ons weten wat je wilt!

Wij zijn benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat ons weten wat wij (misschien) voor jou mogen maken.

Een website laten maken

Altijd al een eigen website willen hebben?

Een goede website is een van de belangrijkste werknemers in je bedrijf. De website moet goed vindbaar zijn via zoekmachines. Als de bezoeker eenmaal op de website is, dan is het uiteraard de bedoeling dat deze zijn weg vindt en klant wordt. Kortom, een goede website werkt voor jou en helpt je aan duizenden euro’s extra omzet. 

Als je ons een website laat bouwen, dan ontwerpen wij deze in jouw huisstijl. Wij maken een website die er niet alleen mooi uit ziet, maar wij zorgen er ook voor dat deze gebruiksvriendelijk wordt. Dit doen wij door technieken toe te passen die zorgen voor een zo hoog mogelijke conversie. Doel van je website is immers om nieuwe klanten te vinden.

Een website laten maken door Onlie Hoe werkt het

Stap 1: Nadat jij contact met ons hebt opgenomen, maken wij een afspraak (eventueel via een videogesprek) om de aanvraag te bespreken.
Stap 2: Wij maken een conceptontwerp van jouw website en leggen deze aan jou voor.
Stap 3: Wij maken het concept definitief en gaan aan de slag met de website.
Stap 4: Het grote moment is daar. Jouw website gaat online.
Stap 5: Als er toch nog onderdelen van de website zijn die niet naar behoren werken, dan passen wij dit voor je aan. Verder onderhouden wij jouw website, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Vrijblijvend advies ?

Binnen 3 uur heb je van ons een reactie die jou doet besluiten om klant bij ons te worden.

Website vanaf €65,- per maand

Kwaliteit moet voor iedere ondernemer betaalbaar zijn.

Volledige prijs
Prijs per maand

Webdesign

€1199.-

Deze website is voor de ondernemer die online zichtbaar wilt zijn. Met deze website weet je zeker dat jou potentiële klanten jou gaan vinden!

Maatwerk

Prijs op aanvraag

Deze website is voor de ondernemer die maatwerk nodig heeft. Wij maken een gebruikersvriendelijke website voor jouw klanten.

Voordat wij aan de slag gaan, maken wij een eerst ontwerp van jouw website. Na het goedkeuring van het concept duurt het 10 werkdagen voordat de website klaar is.

Om onze gebouwde websites zo stabiel mogelijk te houden zorgen we ervoor dat er maandelijks geüpdatet wordt. Standaard rekening wij €24,99 mocht je uitgebreide onderhoud willen kijk dan hier

Bij ons kan je online betalen via IDeal, Paypal of bank overschrijving. Voordat we aan een project beginnen vragen we een aanbetaling van 35%. Het overige bedrag mag in termijnen.