Hey leuk dat je er bent!

Wil jij een webshop laten maken? Dat doe je bij Onlie. Wij ontwerpen en bouwen exclusieve webshops voor ambitieuze e-commerce ondernemers. Het maakt hierbij niet uit of je nu één of ontelbaar veel producten gaat verkopen. 

Uiteraard zijn onze webshops van alle gemakken voorzien. Denk aan koppelingen met betaalsystemen, voorraadbeheer en allerlei tools voor marketing, zoals integratie met social media. 

Wij bouwen jouw webwinkel !

Laat ons weten wat je wilt!

Wij zijn benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat ons weten wat wij (misschien) voor jou mogen maken.

Webshop laten maken

Professioneel en betaalbaar

In je webwinkel staat de bezoeker centraal. Onze webwinkels zijn gebruiksvriendelijk, zodat jouw klanten eenvoudig die producten vinden die ze nodig hebben. Uiteraard is de weergave van de webshop responsief, dus ziet de webwinkel er ook op de smartphone goed uit. 

Wij ontwerpen onze webwinkels zodanig dat deze zoekmachinevriendelijk zijn. Op deze manier krijg je zoveel mogelijk gratis bezoekers via Google. Dankzij integratie met social media kun je ook eenvoudig in contact blijven met jouw klanten.  

Tot slot is het mooi meegenomen dat de webwinkel eenvoudig te beheren is. Via de overzichtelijke beheersfunctie voeg jij binnen een handomdraai nieuwe producten aan jouw webwinkel toe. Je kunt zelf eenvoudig blogberichten toevoegen en teksten en foto’s aanpassen.  

Een webshop laten maken door Onlie Hoe werkt het? <H2>

Stap 1: Nadat jij contact met ons hebt opgenomen, maken wij een afspraak (eventueel via een videogesprek) om de aanvraag te bespreken.

Stap 2: Wij maken een conceptontwerp van jouw webwinkel en leggen deze aan jou voor.

Stap 3: Wij maken het concept definitief en gaan aan de slag met de webwinkel.

Stap 4: Het grote moment is daar. Jouw webwinkel gaat online.

Stap 5: Als er toch nog onderdelen van de webwinkel zijn die niet naar behoren werken, dan passen wij dit voor je aan. Verder onderhouden wij jouw webwinkel, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Vrijblijvend advies ?

Binnen 3 uur heb je van ons een reactie dat jou doet besluiten om klant bij ons te worden.

Jouw webshop perfect online

Kwaliteit moet voor iedere ondernemer betaalbaar zijn.

Webshop

€1499.-

of betaal €81,20 per maand

Deze webwinkel is voor de ondernemer die online zichtbaar wilt zijn. Met deze webwinkel weet je zeker dat potentiële klanten jou gaan vinden!

Maatwerk

Betaling in termijnen mogelijk.

Deze website is voor de ambitieuze ondernemer die maatwerk wil. Zo krijg je gegarandeerd een onderscheidende webwinkel!

Na het goedkeuring van het concept duurt het 10 werkdagen voordat de webwinkel klaar is.

Om de door ons gebouwde webwinkels zo stabiel mogelijk te houden, zorgen we ervoor dat er maandelijks geüpdatet wordt. Hiervoor brengen wij maandelijks €24,99 in rekening.

Bij ons is het mogelijk om onze diensten in termijnen te betalen. Wij hanteren een maximaal betaaltermijn 12 maanden. Let op we hanteren wel €2,50 administratie kosten.

Bij ons kan je online betalen via IDeal, Paypal of bank overschrijving. Voordat we aan een project beginnen vragen we een aanbetaling van 35%. Het overige bedrag mag in termijnen.