Veelgestelde vragen..

Op deze pagina vindt u verwijzing naar veelgestelde vragen over diverse  onderwerpen.
Heb jij een vraag maar staat deze er niet bij ? gebruik dan het contacten formulier of stuur een e-mail naar info@onlie.eu

Webdesign

Normaliter is de website van onze klant binnen 10 werkdagen af. Echter is dit wel afhankelijk van de klant. Als wij op tijd alle teksten, afbeeldingen etc toegestuurd krijgen dan is de website op tijd klaar voor gebruik.

Als je kiest voor een website op basis van een template website heb je de keuze uit 4 basisontwerpen.

Jazeker, wij schrijven ook teksten voor websites. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nee zeker niet, mocht jij een website willen die volledig zelf gebouwd is dan gaan we dat realiseren. Maar WordPress is tegenwoordig zo uitgebreid dat we bijna alles met dit systeem kunnen bouwen. 

We bouwen niet alleen webshops met WordPress, maar we gebruiken regelmatig WordPress als basis voor een professionele webshop. Webwinkels in WordPress bieden veel functionaliteit en zijn eenvoudig te beheren.

SEO (Search eninge optimalisatie)

SEO is Search Engine Optimization. Dit betekent vrij vertaal het optimaliseren van de vindbaarheid van je website voor zoekmachines zoals Google. Van belang voor de vindbaarheid zijn de content op een pagina (tekst en afbeeldingen), de techniek van de website en de autoriteit van je website. 

Veel online marketing bureau's garanderen dat je op de eerste plek komt. Helaas kan niemand dit garanderen. Dus daarom zeggen wij bij voorbaat: je hebt geen garantie op de eerste plek.

De naam zegt het eigenlijk al het is een onderzoek naar het zoekwoord waar jij op gevonden wilt worden. Bij een zoekwoorden onderzoek komt naar boven hoeveel concurrentie er is en of er wel op dat zoekwoord wordt gezocht. 

Als jij bijvoorbeeld gevonden wilt worden op "Fietsenwinkel in Amsterdam" dan gaan wij een webpagina optimaliseren voor dit zoekwoord.

Nee zeker niet, mocht jij een website willen die volledig zelf gebouwd is dan gaan we dat realiseren. Maar wordpress is tegenwoordig zo uitgebreid dat we veel met deze tool kunnen bouwen.

We bouwen niet alleen webshops met wordpress maar we gebruiken regelmatig wordpress voor het maken van een professionele webshop.
Met wordpress kunnen wij ook Ideal integreren en andere mogelijkheden. 

Webhosting & onderhoud

Helaas is het niet mogelijk om bij ons webhosting af te nemen. Je kunt eens kijken bij Neostrada als je op zoek bent naar betrouwbare hosting.

Wij betalen voor het gebruik van professionele software. Om de website optimaal te laten werken hebben we deze software nodig. Wanneer je afziet van het onderhoudspakket betekent dit ook dat sommige elementen niet meer optimaal functioneren.

Maandelijks plegen wij onderhoud aan de websites van onze klanten. Je krijgt een rapportage waarin we uitleggen wat we hebben gedaan.

Geen probleem. Het enige wat wij nodig hebben om de website op je domein te installeren zijn je logingegevens.

Administratief

Sommige zaken vragen een grote investering, denk aan een website. Je kunt daarom bij ons je website in 12 termijnen afbetalen.

Voordat we beginnen vragen we een aanbetaling van 35% van de totale kosten. Mocht je een betalingsregeling hebben, dan kun je de rest van het bedrag in 12 termijnen betalen. 

Kan je de facturen niet meer betalen? Laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten zodat we een passende oplossing kunnen zoeken. Laat je niks weten? Dan loop je risico op hogere kosten.

Neem contact op

Binnen 3 uur heb je van ons een reactie.