Hey leuk dat je er bent!

Wil jij snel meer resultaat uit jouw website? Online adverteren bij Google, Youtube of op social media helpt jou om snel meer potentiële klanten op jouw website te krijgen. Door te adverteren bereik jij gericht klanten die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. 

Wij zorgen voor meer bezoekers op jou website

Laat ons weten wat je wilt!

Wij zijn benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat ons weten wat wij (misschien) voor jou mogen maken.

Online adverteren

Je hebt veel geïnvesteerd in een mooie website waar je trots op bent. Helaas is zoekmachineoptimalisatie (SEO) een zaak van de lange adem. Het duurt een tijd voordat je hoog in Google komt. Door advertenties in zoekmachines (SEA) of op social media in te zetten, kun jij jouw bedrijf alvast onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. 

Doelgroep bepalen

Net als bij advertenties in gedrukte media, is het ook online belangrijk om te weten waar jouw doelgroep zich bevindt. Is dit op social media, YouTube of liggen er juist veel mogelijkheden bij het adverteren in zoekmachines? Samen met jou zoeken we dit uit en ontwikkelen we een strategie voor online adverteren. 

Wat kost het?

Hoe werkt online adverteren en wat kost het? Bij online advertenties betaal je per click. Als iemand bijvoorbeeld zoekt op “Pizza bestellen” en jij hebt een campagne gestart met dit zoekwoord, dan betaal je pas op het moment dat de bezoeker op jouw link klikt. Jij krijgt dus uitsluitend bezoekers op je website die geïnteresseerd zijn in jouw diensten. 

Nadat de bezoekers eenmaal op jouw website is, probeer je hem via een ijzersterke landingspagina te verleiden om ook daadwerkelijk tot aankoop over te gaan. 

Vrijblijvend advies ?

Binnen 3 uur heb je van ons een reactie dat jou doet besluiten om klant bij ons te worden.

Meer bezoekers op je website door onze landingspagina's

Kwaliteit moet voor iedere ondernemer betaalbaar zijn.

Social Media Starter

€149,- p.m.

Social Media Professional

€249,- p.m.

Social Media campagne

€149,-