Hey leuk dat je er bent!

Goede landingspagina’s helpen jou om meer omzet uit jouw website te halen. Een landingspagina is een pagina waar jij bezoekers naartoe leidt die klaar zijn om een aankoop te doen. Je haalt deze bezoekers binnen via je advertenties of andere kanalen, zoals je nieuwsbrief of social media. Doel van de landingspagina is om de bezoeker over te halen om over te gaan tot een aankoop of een andere actie (bijvoorbeeld een offerte aanvragen). 

Wij zorgen voor meer omzet uit jouw website

Laat ons weten wat je wilt!

Wij zijn benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat ons weten wat wij (misschien) voor jou mogen maken.

Landingspagina laten maken

Voor wie meer omzet wil

Het maken van een landingspagina is een vak apart. De inhoud van de pagina moet precies aansluiten bij de verwachting van de klant. Een goede landingspagina levert op twee manieren geld op. Als eerste stijgt je omzet door een hogere conversie. Als tweede hoef je minder te adverteren voor hetzelfde aantal klanten. 

Onze landingspagina’s worden zo ingericht dat de conversie zo hoog mogelijk is. Wij nemen jouw bezoekers aan de hand mee naar de koopknop. Stap voor stap winnen we het vertrouwen van de bezoeker. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van reviews en door de voordelen van de producten te benoemen. Zo overtuigen we langzaam de klant, waardoor deze sneller op de ‘koop nu’ button drukt. 

Ook na de oplevering van de landingspagina blijven wij testen. Een goede landingspagina is nooit af en de conversie kan altijd hoger. 

Wil jij meer uit je website halen? Bij Onlie kun je effectieve landingspagina’s laten maken voor al je campagnes.

Vrijblijvend advies ?

Binnen 3 uur heb je van ons een reactie.

Meer bezoekers op je website door onze landingspagina's

Kwaliteit moet voor iedere ondernemer betaalbaar zijn.

Landingspagina

€299.-

Wil jij meer omzet uit je website? Dan heb je goede landingspagina’s nodig. Wij richten je landingspagina zo in dat zoveel mogelijk klanten tot actie overgaan. 

Landingspagina XL

€1399.-

Wil jij meer omzet uit je website? Dan heb je goede landingspagina’s nodig. Wij richten je landingspagina zo in dat zoveel mogelijk klanten tot actie overgaan. 

Het leveren van een landingspagina duurt 3 werkdagen

Om onze gebouwde websites zo stabiel mogelijk te houden zorgen we ervoor dat er maandelijks ge-update wordt. hiervoor brengen wij maandelijks €24,99 in rekening.

Bij ons is het mogelijk om onze diensten in termijnen te betalen. Wij hanteren een maximaal betaaltermijn 12 maanden. Let op we hanteren wel €2,50 administratie kosten.

Bij ons kan je online betalen via IDeal, Paypal of bank overschrijving. Voordat we aan een project beginnen vragen we een aanbetaling van 35%. Het overige bedrag mag in termijnen.