Hey leuk dat je er bent!

Veel bedrijven zijn afhankelijk van zoekmachines als Google om bezoekers te trekken. Hoe hoger in Google je staat, des te meer bezoekers er naar jouw website komen. Wil jij ook meer bezoekers krijgen uit zoekmachines, vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.

Sky is the limit, wij zorgen dat jij hoger komt in google

Laat ons weten wat je wilt!

Wij zijn benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat ons weten wat wij (misschien) voor jou mogen maken.

Wil jij hoger in google komen ?

Des te beter je ranking in de zoekmachines, des te meer bezoekers jij op je website krijgt. Wij helpen jou om hoger in Google te komen door middel van zoekmachineoptimalisatie.
Wij verbeteren jouw positie in zoekmachines door naar drie factoren te kijken. De teksten op je website, de techniek en de autoriteit van je website. 

IJzersterke content

Om hoger in Google te komen, heb je ijzersterke teksten nodig. Dit begint met weten waar jouw klanten op zoeken. Wij helpen je met zoekwoordenonderzoek en zorgen voor ijzersterke teksten.

 

Autoriteit van jou website

Wil je een beetje mee doen met de grote websites dan is het interessant om eens te kijken naar de autoriteit van jouw website. Hoe meer links er naar jouw website gaan, hoe beter jouw website bekend staat. Wij helpen jou om links te bemachtigen. 

Technische SEO

Je kunt veel winst behalen door technische aanpassingen te doen aan je website. Denk aan het verhogen van de snelheid of het beter toegankelijk maken van je website voor de robots van Google. 

Lokale vindbaarheid

Niet alle bedrijven hebben een brede vindbaarheid nodig. Heb jij een fysieke winkel, dan is het belangrijk dat jij vooral gevonden wordt door mensen in jouw woonplaats. Dit noemen we lokale vindbaarheid. Heb jij een juwelierszaak in Eindhoven, dan zorgen wij dat jij gevonden wordt op ‘Juwelier Eindhoven’. 

Vrijblijvend advies ?

Binnen 3 uur heb je van ons een reactie dat jou doet besluiten om klant bij ons te worden.

Hogere score in google?

Kwaliteit moet voor iedere ondernemer betaalbaar zijn.

Brede vindbaarheid
Lokale vindbaarheid

SEO Starter

€249.-

SEO starters pakket is voor iedere website die nog niks heeft gedaan met SEO. Met dit pakket zorgen we dat jij een goede start krijgt.

SEO medium

€1299.- p.m.

Ben jij een ZZP’er of zit je in het MKB en wil jij beter gevonden worden in google? Nou dan is het werk aan de winkel en dan is dit pakket misschien wel iets voor jou.

SEO uitgebreid

€2999.- p.m.

Heb jij een grote organisatie en heb jij een groter bereik nodig ? Onze specialisten weten hoe we dit het beste kunnen opstarten.