Hey leuk dat je er bent!

Wil jij meer bezoekers op je website en hou jij ervan om snel resultaat te krijgen.
Dan is adverteren met advertenties de juiste beslissing. Met advertenties via google, youtube etc.
Heb je snel meer bezoekers voor je website. Laat ons jou vertellen wat de beste methode is neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij zorgen voor meer bezoekers op jou website

Laat ons weten wat je wilt!

Wij zijn benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Laat ons weten wat wij (misschien) voor jou mogen maken.

Je hebt veel geïnvesteerd in een mooie website waar je trots op bent. maar je ontvangt te weinig bezoekers om je product of dienst te verkopen. Je hebt er alles zelf aangedaan maar ergens wil het niet lukken.
Door advertenties in te zetten kunnen we op verschillende platforms adverteren

Kies je voor SEO of toch SEA?

De keuze maken tussen SEO of SEA is voor iedereen verschillende wil jij snel resultaat dan is werken met advertenties uiterst geschikt. Met advertenties kan jij hoog in google komen te staan want je valt onder de categorie adverterende klanten oftewel je betaald om hoger te komen in google.

Betalen per klik

Hoe werkt dat SEA en wat kost het ? Bij SEA betaal je per click wanneer een bezoeker zoekt op “Pizza bestellen” en jij hebt een campagne gestart met het zoekwoord Pizza bestellen en jij betaald pas als één bezoeker klikt op jou link.

Werkwijze

Aanvraag bespreken

Werk aan de winkel

Presentatie website

Revisie toepassen

Oplevering website

Meer bezoekers op je website door onze landingspagina's

Kwaliteit moet voor iedere ondernemer betaalbaar zijn.

Landingspagina

€299.-

Wil jij meer bezoekers op jou website ? Dan is het verstandig om eens met ons in gesprek te gaan over onze landingspagina’s. Je krijgt meer bezoekers doordat we specifiek kijken naar het zoekwoord waar jij op gevonden wilt worden

Landingspagina XL

€1399.-

Wil jij meer bezoekers op jou website ? Dan is het verstandig om eens met ons in gesprek te gaan over onze landingspagina’s. Je krijgt meer bezoekers doordat we specifiek kijken naar het zoekwoord waar jij op gevonden wilt worden

of betaal in termijnen

Het leveren van een landingspagina duurt 3 werkdagen

Om onze gebouwde websites zo stabiel mogelijk te houden zorgen we ervoor dat er maandelijks ge-update wordt. hiervoor brengen wij maandelijks €24,99 in rekening.

Bij ons is het mogelijk om onze diensten in termijnen te betalen. Wij hanteren een maximaal betaaltermijn 12 maanden. Let op we hanteren wel €2,50 administratie kosten.

Bij ons kan je online betalen via IDeal, Paypal of bank overschrijving. Voordat we aan een project beginnen vragen we een aanbetaling van 35%. Het overige bedrag mag in termijnen.